Що пов’язує поп-діву Ірину Білик та олігарха Ріната Ахметова: усі подробиці стосунків співачки з мільярдером

З початку повномасштабного російського вторгнення на територію України імена відомої співачки Ірини Білик та олігарха Ріната Ахметова. Що про це відомо?

24 лютого 2022 року росія розв’язала війну проти українського народу. Ці війна не пройшла повз нікого, нарівні зі звичайними людьми втрачають близьких, втрачають свої домівки, плани на майбутнє розвалюються, а про почуття безпеки та цілковитого спокою за звуками сирен та вибухів всі вже забули.

Поп-діва Ірина Білик усього кілька місяців тому щасливо жила у своєму будинку під Києвом — в селі Березівка Бучанського району. В перший же день російського вторгнення артистка забрала маленького сина Табріза і поїхала до друзів на захід країни. Пізніше з переписки з сусідами Ірина дізналася, що в її домі жили окупанти:

“Вигнали всіх людей з містечка. Коли виходили, сказали: “Не зачиняйте будинки, тому що ми виб’ємо всі двері і будемо шукати їжу”.

Що пов'язує поп-діву Ірину Білик та олігарха Ріната Ахметова
Що пов’язує поп-діву Ірину Білик та олігарха Ріната Ахметова

З усього нажитого за багато років вцілів лише рояль Білик — все інше було поламане, зіпсоване та зруйноване. Співачка важко сприйняла цю новину, але зараз мріє про те, як після нашої перемоги запросить до себе додому друзів, накриє стіл, а також дасть усі ті концерти, що не відбулися через війну.

Ірина Білик зізналася, як колишній чоловік Аслан Ахмадов зрадив та збрехав їй
Що пов’язує поп-діву Ірину Білик та олігарха Ріната Ахметова

Своєю історією Ірина поділилася з музеєм пам’яті “Голоси Мирних” фонду Ріната Ахметова. Вона стала його амбасадором. Олігарх заснував цей проєкт, щоб документувати свідчення мирних жителів, постраждалих від дій окупантів. Зробити це можна або на безкоштовній гарячій лінії за номером 0800508001, або на сайті музею.

Схожі статті