Першій дружині Арсена Мірзояна пощастило менше, ніж Тоні Матвієнко: Анна Мірзоян з дітьми виживає на півдні країни

Перша дружина Арсена Мірзояна Анна з їхніми дітьми залишилася на півдні країни в той час, як Тоню Матвієнко співак вивіз на захід майже одразу.

Ранок 24 лютого назавжди змінив життя кожного українця — саме в той день вся країна прокинулася від вибухів та дзвінків зі словами: “Війна почалася”. Не стали винятком і зіркові родини, які так само до останнього не вірили, що подібне можливе у 21 сторіччі.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян з самого початку прийняли рішення, що співачка має забрати доньок, маму Ніну Митрофанівну та виїхати на захід, де, здавалося, більш безпечно. Сам артист подався у волонтери — спільними зусиллями з іншими він допомагає ЗСУ машинами, гуманітаркою, буває й таке, що вони доправляють автомобілі безпосередньо до позицій.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Першій дружині Арсена Мірзояна пощастило менше, ніж Тоні Матвієнко

Коли стало зрозуміло, що небезпечно всюди, Антоніна з молодшою дитиною перебралася за кордон, щоб вберегти психіку маленької Ніни. Про це стало відомо з інтерв’ю Мірзояна для програми “Зірковий шлях”.

Перша дружина Арсена Мірзояна залишилася з дітьми в Запоріжжі

В тому ж інтерв’ю журналістка запитала у співака, яка зараз ситуація в його рідному Запоріжжі, де у нього залишилися мама, колишня дружина, двоє синів. Без зайвих подробиць Арсен сказав, що місто — міцний горішок, а усіх своїх він вивезе, якщо буде треба.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко
Першій дружині Арсена Мірзояна пощастило менше, ніж Тоні Матвієнко

Мірзоян же наразі сам в Києві вдома — готується до наступних волонтерських завдань та пише пісні.

Нагадаємо, з Тонею Матвієнко Арсен познайомився на “Голосі країни”, коли був одружений з Анною. Через кілька років між музикантами зав’язався роман, який і поставив крапку в першому шлюбі артиста.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.