|
27.05.2022 20:38

Першій дружині Арсена Мірзояна пощастило менше, ніж Тоні Матвієнко: Анна Мірзоян з дітьми виживає на півдні країни

Перша дружина Арсена Мірзояна Анна з їхніми дітьми залишилася на півдні країни в той час, як Тоню Матвієнко співак вивіз на захід майже одразу.

Ранок 24 лютого назавжди змінив життя кожного українця — саме в той день вся країна прокинулася від вибухів та дзвінків зі словами: “Війна почалася”. Не стали винятком і зіркові родини, які так само до останнього не вірили, що подібне можливе у 21 сторіччі.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян з самого початку прийняли рішення, що співачка має забрати доньок, маму Ніну Митрофанівну та виїхати на захід, де, здавалося, більш безпечно. Сам артист подався у волонтери — спільними зусиллями з іншими він допомагає ЗСУ машинами, гуманітаркою, буває й таке, що вони доправляють автомобілі безпосередньо до позицій.

Першій дружині Арсена Мірзояна пощастило менше, ніж Тоні Матвієнко

Коли стало зрозуміло, що небезпечно всюди, Антоніна з молодшою дитиною перебралася за кордон, щоб вберегти психіку маленької Ніни. Про це стало відомо з інтерв’ю Мірзояна для програми “Зірковий шлях”.

Перша дружина Арсена Мірзояна залишилася з дітьми в Запоріжжі

В тому ж інтерв’ю журналістка запитала у співака, яка зараз ситуація в його рідному Запоріжжі, де у нього залишилися мама, колишня дружина, двоє синів. Без зайвих подробиць Арсен сказав, що місто — міцний горішок, а усіх своїх він вивезе, якщо буде треба.

Першій дружині Арсена Мірзояна пощастило менше, ніж Тоні Матвієнко

Мірзоян же наразі сам в Києві вдома — готується до наступних волонтерських завдань та пише пісні.

Нагадаємо, з Тонею Матвієнко Арсен познайомився на “Голосі країни”, коли був одружений з Анною. Через кілька років між музикантами зав’язався роман, який і поставив крапку в першому шлюбі артиста.