Учасник “МастерШеф. Битва сезонів” Віктор Перехрест більше не в теробороні: якою була недовга служба кулінара

Віктор Перехрест, відомий за участю в кулінарних шоу "МастерШеф" і "МастерШеф. Битва сезонів" з перших днів війни пішов на службу в тероборону, але нещодавно стало відомо, що його там вже немає.

З 24 лютого Україна переживає дуже темні часи, адже саме з того дня росія почала повномасштабну війну проти усього українського народу. Не захист країни стали багато добровольців, які поповнили і продовжують поповнювати лави територіальної оборони. Але є й такі, хто навпаки склав автомат і повернувся до звичних справ.

Так, учасник шоу “МастерШеф. Битва сезонів” Віктор Перехрест повідомив, що пішов з ТрО і тепер готовий пригощати усіх бажаючих лимонадами:

“Народ, я вже пішов з тероборони, автомат я здав. Я вже працюю на кухні, хто хоче приходьте до мене, пригощу полуничним або огірковий лимонадом”, – написав кулінар в Інстаграмі.

Віктор Перехрест з МастерШеф більше не в теробороні

Якою була служба Віктора Перехреста в теробороні

Відомо, що з самого початку війни Віктор Перехрест пішов у ТрО як парамедик, щоб надавати медичну допомогу постраждалим від дій окупанта людям – робив уколи, знеболював, повертав своїх пацієнтів до тями.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Віктор Перехрест
Віктор Перехрест з МастерШеф більше не в теробороні

Також свій вклад у перемогу України на різних фронтах роблять судді “МастерШеф” – Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський, Ектор Хіменес-Браво, екс-суддя Ліза Глінська, і багато учасників проєкту – Микола Люлько, Олександр Білодід, Леонід Малюга, Владислав Цимбалюк, Євген Клопотенко.

А колега Перехреста з “Битви сезонів” Павло Серветник тривалий час годував жителів окупованого Херсона хлібом, але після окупації перестав виходити на зв’язок з фанатами.

Схожі статті