Яким виріс син Олі Цибульської, татом якого вважають Дідзьо: не любить школу та вже має даму серця (ФОТО)

Олю Цибульську часто підозрювали у романтичних стосунках з Дзідзьо. У знаменитості є син Нестор, якого на фоні цих чуток чомусь вважаюсь дитиною Михайла Хоми.

Оля Цибульська та Михайло Хома. Цей зірковий дует викликав у тисяч українських поціновувачів музики захоплення. Дуже музикальні, харизматичні артисти враз набрали популярність. Втім, не лише своєю творчістю, а й чутками про можливі стосунки.

Звернули увагу у мережі і на сина артистки, у якого враз знайшли схожість з Дзідзьо. Мовляв, темненький хлопчик, очі має, як у співака. Проте, його мама Оля все спростовувала.

Дзідзьо відповів на чутки про роман з Олею Цибульською
Яким виріс син Олі Цибульської, татом якого вважають Дідзьо

Нещодавно зірка показала, яким виріс хлопчик. Він вже школяр і відучився перший рік у навчальному закладі. Нестор – з характером, а тому не змовчав, коли вчителька питалася про його емоції. Дитина видала, що ненавидить школу:

“Сьогодні на уроці про емоції Нестор сказав вчителю, що ненавидить школу. Потім вибачився і пояснив, що негатив не стосується вчителів. Просто дістало вставати зранку”, – розповіла про свого сина Цибульська.

Яким виріс син Олі Цибульської, татом якого вважають Дідзьо

Маленький Нестор виявився дуже емоційним хлопчиком. Мама його розповідала, що у 6 років у нього сталася вже перша закоханість. А вподобав школяр подружку з дитячого майданчика. Називав її веселою, а особливо йому приглянулося чорняве волосся дівчинки.

Зараз він постійно з ненькою. Це й не дивно, адже Олі з дитиною довелося евакуюватися. Втім, хлопець подорослішав на очах: Цибульська говорить з ним на серйозні теми та прямо обговорює лихо у країні.

Нагадаємо, раніше співачка розповідала, що змогла знайти потрібні слова, аби пояснити сину ситуацію у Маріуполі.

Схожі статті