40-річна Оля Фреймут показала неймовірно моложаву маму: користувачі обімліли від вроди чарівної красуні (ФОТО)

Вічно молода Оля Фреймут потішила прихильників світлинами своєї родини. Зірка показала маму, наряджену у вишивану сорочку. Жінка зібрала багато компліментів.

Оля Фреймут – популярна ведуча, яка зібрала цілу армію прихильників. Сильний характер, сміливість та відданість справі зробили з неї справжню зірку журналістики. Програму “Ревізор” і досі згадують з теплою ноткою ностальгії.

Та тепер знаменитість поринула з головою у домашні справи, а ще розвиває у собі письменницький талант. Вона писала казки для дітей, а ще ділилася досвідом у знанні етикету та манер.

Втім, прихильникам цікавий не лише її творчий спадок, а й особисте життя. Зокрема, фанатам цікаво побачити, у кого вродою пішла Оля. На День вишиванки зірка показала свою рідненьку матусю, з якою дуже схожа.

40-річна Оля Фреймут показала неймовірно моложаву маму

“Наша вишита Господом доля. І барвів на вишиванці більше, ніж чорних ниток. Вітання від моєї родини, рідні українці! Зі святом”, – написала Фреймут.

Маму зірки телебачення звати Аллою. Це саме вона й подарувала творче прізвище дочці, адже за паспорт до одруження Ольга була Коник. Втім, норовливій білявці це здалося немилозвучним. Саме тому, вона звернулася до дівочого прізвища неньки.

Алла Михайлівна Фреймут свого часу мала успіхи у спорті. Вона – майстер спорту з плавання. Тривалий час викладала фізкультуру у школі. За спогадами Олі, дитинство пройшло у дисципліні через стійкий характер найріднішої. Також мама знаменитості захоплюється психологією. Можливо від неї і дізналася сувора ревізорка, як добиватися правди від людей.

Нагадаємо, що перевіряти заклади разом з “Новим каналом” Оля Фреймут почала ще в 2011 році.

Схожі статті