|
28.05.2022 16:33

Дочка Єгорової про те, як кидала мамі відео з бомбосховища: “Вона відповіла: “Я попереджала про війну, тепер сидіть”

Відома українська телеведуча і донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська вперше розповіла про реакцію матері на її відео з бомбосховища. Усі деталі в статті.

Декілька місяців тому відома відома українська телеведуча Сніжана Єгорова шокувала своїх фанатів заявою про те, що вона повністю підтримує політику володимира путіна. На той момент вона вже знаходилася за кордоном. Зірка активно висловлювалася проти української влади та не шкодувала уваги російській федерації.

Дочка Єгорової про те, як кидала мамі відео з бомбосховища

Дочка Єгорової про те, як кидала мамі відео з бомбосховища

Після цього Сніжана та її донька Стася Ровінська сильно посварилися. Вочевидь, це був не перший скандал на політичній основі. Втім, дівчина не витримала і перед війною розповіла про стосунки з матір’ю в прямому ефірі. Стася плакала і не стримувала гірких емоцій.

Згодом родички публічно посварилися в мережі, а потім Стася взагалі закликала усіх не реагувати на Сніжану.

Нещодавно стало відомо, що дівчина була вимушена переїхати до Сполучених Штатів Америки. Телеведуча виховує трьох дітей і тому вирішила, що для них буде безпечнішим життя за океаном.

Однак, нещодавно Ровінська знову обговорила з журналісткою Аліною Доротюк поведінку своєї мами і на цей раз розповіла вражаючу правду про те, як Єгорова відреагувала на відео з бомбосховища, де її донька ховалася разом з її онуками.

“Я їй писала, коли все почалося. Ми були в підвалі і мій син плакав, спав на підлозі. Я їй надіслала відео. Тоді вона відповіла щось таке, типу: “Я усіх попереджала, що буде війна, ви мені не повірили. Що тепер, сидіть”. Це вона своїм родичам таке відповіла”, – поділилася Стася.