39-річному Владу Ямі зробили пропозицію: одружений хореограф не стерпів нахабства і публічно дав відповідь

Відомий український хореограф Влад Яма знову почав проявляти активність в мережі, а також продемонстрував, що він досі популярний. Усі деталі в статті.

Знаменитий український хореограф Влад Яма з початку війни пішов у тінь. Від чоловіка не було ніяких новин, хіба що час від часу він виходив на зв’язок, щоб підтримати користувачів інформаційно. Артисти свідомо не давав про себе ніякої інформації, не ділився деталями, чим викликав певні підозри. Наприклад, деякі користувачі всерйоз задумувалися про те, що Влад давно виїхав з території України.

Владу Ямі зробили пропозицію

Влад Яма повідомив, що тепер його син Леон — не єдиний у зірковій родині
Владу Ямі зробили пропозицію

Однак, пройшло декілька місяців і Влад вирішив повернутися в інформаційне поле. Тим паче, що зараз це єдиний спосіб заробити для зірок телебачення. Хореограф бажає заробити тим, що він робить найкраще — танцями. Влад запустив онлайн уроки з хореографії і вже спробував навчити своїх користувачів у прямому ефірі декільком папа.

Звісно, після того, як Яма знову привернув до себе увагу, до нього з’явилися пропозиції. Немає сумнівів, що дуже скоро Влада почнуть просити публікувати рекламу, наприклад. І нещодавно він продемонстрував, наскільки він популярний.  Зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншот переписки з невідомою людиною, яка написала Владу з пропозицією.

Владу Ямі зробили пропозицію. Скріншот особистої сторінки зірки

Однак, знаменитість вчинив вельми дивно, відповівши користувачу публічно і дещо ззверхньо. Вочевидь, Влад намагається дати зрозуміти, що на пропозиції звичайних українців він відповідати не стане.

Варто відзначити, що суть прохання автора повідомлення він не відзначив.

Схожі статті