До 68-річної Лайми Вайкуле повернулася онкологія: стався рецидив раку – “На хімії. Вона зовсім погана”

Стало відомо, що знаменита латвійська виконавиця Лайма Вайкуле знову бореться з онкологією. У співачки рецидив раку. Усі деталі в нашій статті.

Не так давно знаменита на всьому пострадянському просторі Лайма Вайкуле публічно підтримала Україну. Після цього про зірку тривалий час не було нічого не чутно. І лише нещодавно стало відомо, що співачка знову вимушена боротися зі смертельною хворобою — з раком. Лайма наголошує, що у світі зараз і так вистачає страшних новин, тож вона не хотіла би обтяжувати людей своїми проблемами. Тим не менш, її віддані фанати дуже хвилюються, адже люблять співачку та некояться за неї.

До Лайми Вайкуле повернулася онкологія

Як сказала Лайма Вайкуле - це підлі комарині укуси
До Лайми Вайкуле повернулася онкологія

За повідомленнями ряду ЗМІ, у 68-річної зірки стався рецидив онкології.

“Лайма Вайкуле в Штатах на хімії. Погана вона зовсім. “Кажуть, шанси не великі. Рецидив з минулого”, – таке повідомлення з’явилося вранці в 28 травня в телеграм-каналі “НеМалахов Сливки”.

Лайма Вайкуле на сцені
До Лайми Вайкуле повернулася онкологія

Варто відмітити, що її минула боротьба за життя припала на дев’яності. Тоді правду було легше приховати, але плітки про рак зірки все одно вийшли назовні. Зокрема Лаймі довелося спростовувати новину про рак грудей.

“Я зараз ніде не з’являюся через те, що у мене своя війна, з якою мені слід впоратися. Але я нічого не хочу говорити… Зараз непристойно говорить про свої проблеми”, – сказала Лайма Вайкуле в коментарі ЗМІ.

Необхідно відзначити, що зірка завжди намагалася відгороджувати своє приватне життя і неохоче говорила о своїх проблем. Втім, мовчання зірки вельми красномовно підкреслює імовірну правдивість наданої журналістами інформації.

Схожі статті