Не просто зник, а випарився: колеги Олега Винника гадки не мають, куди подівся повелитель вовчиць

Оля Полякова та Маша Єфросиніна підтвердили, що Олег Винник дивним чином повністю зник з інформаційного поля. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Олег Винник вже не вперше розчаровує своїх шанувальниць. Декілька років тому артист потрапив у сильний скандал пов’язаний з Кримом. Тоді чоловік взяв участь у соціальному ролику, в якому підтримав анексію півострова. Коли ж в Україні розпочалася війна, Олег дивним чином повністю зник з інформаційного простору, чим знову викликав шквал критики в свою адресу.

Колеги Олега Винника гадки не мають, куди подівся повелитель вовчиць

Олег Винник зник, але на заміну йому прийшов інший Винник
Колеги Олега Винника гадки не мають, куди подівся повелитель вовчиць

У коментарях під публікаціями артиста можна знайти велику кількість закликів до Олега вийти в світ та поділитися з публікою останніми новинами. Втім, повелитель вовчиць обирає зберігати мовчання. Аудиторія підозрює, що на такий крок він пішов не просто так, а щоб приховати своє справжнє місцеположення. Подейкують, що насправді Олег давно не знаходиться на батьківщині і поїхав до Європи.

Колегам Олега Олі Поляковій та Маші Єфросиніній вдалося заінтригувати глядачів ще більше. У якийсь момент зірки почали обговорювати новий кліп Олі та Винника, який так і не встиг вийти в ефір. Тоді ж знаменитості зізналися, що гадки не мають де Винник і чим займається.

“Ми тільки-но з Винником записали дует і зняли неймовірно дорогий кліп на пісню Довгогоного щастя, який мав вийти 8 березня. Звичайно ж, він не вийшов, і навряд чи, напевно, вийде взагалі”, – поділилася Полякова.

Тоді Маша і поділилася неприємною правдою:

“Та й Винника ніде не чути”, – зауважила Єфросиніна.

Суперблондинка з нею погодилася.

Схожі статті