38-річна Оля Полякова визнала, що її чоловік Вадим може зраджувати, поки вони в розлуці: “Я сподіваюся…”

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше розповіла про те, що невпевнено у вірності свого чоловіка Вадима. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Оля Полякова, як і більшість киян була вимушена евакуюватися у перші дні війни. Прихисток їй дала відома блогерка Білоцерківська. У її будинку артистка дала ексклюзивне інтерв’ю Ксенії Собчак, яка навмисне приїхала до будинку зірок, щоб дізнатися правду з перших вуст.

Оля Полякова визнала, що її чоловік Вадим може зраджувати, поки вони в розлуці

Оля Полякова визнала, що її чоловік Вадим може зраджувати, поки вони в розлуці

Однак, нещодавно Оля взяла участь і в іншому проекті. Вони з Машею Єфросініною оприлюднили новий випуск ток-шоу, який відзняли під час війни. Діалог знаменитостей торкнувся теми вірності під час тривалої розлуки. Маша зізналася, що не мала жодного контакту з чоловіком аж 80 днів, що становило абсолютний рекорд для неї. Оля ж зізналася, що це не вперше для її шлюбу. Якось Полякова була вимушена відмовити собі у певних задоволеннях через роботу.

На даний момент артистка сподівається, що Вадим не стрибає у гречку, адже вже не такий молодий. Втім, Суперблондинка в цьому аж ніяк не впевнена і допускає інший сценарій.

“У мене вже 80 днів не було. Ніколи в житті у мене не було такої перерви”, – сказала Єфросініна.

Крім того, Маша поцікавилася, а що тим часом роблять чоловіки, коли залишилися без своїх дружин. Полякова висловила сподівання, що її чоловік “не такий уже молодий, і у нього там нічого не просить”.
Єфросиніна, у свою чергу, зазначила, що має молодого чоловіка, але вона не думатиме про можливі зради.

“Сподіваюся, йому не до цього, як і мені”, – додала Маша.

Схожі статті