Донька онкохворої Заворотнюк публічно визнала, що у її мами рак та поділася деталями: “На серйозному лікуванні”

Донька знаменитою російською акторки Анастасії Заворотнюк вперше прокоментувала її стан та процес лікування. Усі подробиці дізнайтеся в нашій статті.

“Прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк вже три роки не з’являється на публіці: востаннє артистку бачили у квітні-2019 на відкритті ювелірного бутіка у Єревані. Через важку форму онкології сім’я зірки цілком зосередилася на лікуванні актриси, убезпечивши її від усіх контактів із зовнішнім світом. Близькі вірять, що останні досягнення медицини та молитви створять диво, і “няня Віка” неодмінно переможе страшну недугу.

Донька онкохворої Заворотнюк публічно визнала, що у її мами рак та поділася деталями

Друзі онкохворої зірки серіалу Моя прекрасна няня хоронять Анастасію Заворотнюк
Донька онкохворої Заворотнюк публічно визнала, що у її мами рак та поділася деталями

Три місяці тому в мережу потрапили кадри з камер відеоспостереження: чоловік актриси Петро Чернишев за кермом Мерседеса порушив ПДР у той момент, коли поряд з ним на пасажирському сидінні знаходилася невідома супутниця. Подейкували, що це і є Анастасія Заворотнюк, яка змінилася за час хвороби, хоча експерти розійшлися у своїх оцінках. Згодом з’явився ще один кадр.

На новому знімку поруч із Петром Чернишевим вгадується та сама жінка. Тим часом, поки Петро Чернишев усіляко опікується улюбленою дружиною, її дочка Анна поїхала з батьківського будинку, щоб розпочати самостійне життя. У соцмережах Заворотнюк-молодшої – суцільно б’юті-огляди, зустрічі з подругами в ресторанах, подорожі та інші атрибути гарного життя. Нещодавно Анна відпочивала в Дубаї та Таїланді, а тепер обрала для подорожі один із найдорожчих та екзотичних напрямків у росії – озеро Байкал. Розкішна вілла на березі озера, де оселилася донька актриси, коштує понад 100 тисяч за добу.

А напередодні дівчина засмутила шанувальників Анастасії сумною новиною. Як з’ясувалося, позитивного прогресу в лікуванні няні немає.

“Мамо потихеньку… Вона на серйозному лікуванні”,— поділилася Анна, відповідаючи на запитання шанувальників у соцмережах.

Схожі статті