“Було таке весілля”: після зізнання у нових стосунках Дзідзьо вразив правдою про одруження серед війни

Знаменитий український виконавець Дзідзьо нещодавно оскандалився через весілля, на якому він нібито виступав під час війни. Що ж сталося насправді?

У зв’язку з війною в Україні український шоу-бізнес обростає скандалами. Не так давно дісталося Павлу Зіброву, якого сплутали з двійником та звинуватили у тому, що він виступає на весіллях під час війни. Однак, дісталося не тільки вусатому ловеласу. Нещодавно і Дзідзьо втрапив у схожу ситуацію. Знімки з виступом Михайла одразу розлетілися мережею, псуючи йому репутацію.

Після зізнання у нових стосунках Дзідзьо вразив правдою про одруження серед війни

Після зізнання у нових стосунках Дзідзьо вразив правдою про одруження серед війни

Однак, артист одразу відреагував на фейкову інформацію та поквапився сповістити своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що він не дозволяє собі таких речей під час війни в Україні, а на його імені заробляє інша людина.

“Виявляється, було таке весілля, де запросили двійника, який, паразитуючи на моїй творчості, підставив мене та змушує виправдовуватися в тому, чого я не робив. А деякі люди для хайпу підхоплюють яскраві заголовки новин, навіть не перевіряючи інформацію”, – поділився Хома .

Необхідно відзначити, що у період, коли зірки не готові погоджуватися на корпоративи, артисти, що вміють копіювати знаменитостей, заробляють шалені гроші на їхніх іменах.

Нагадуємо, що минулого року Андрій Данилко потрапив у схожу ситуацію. Пан Стерненко звинуватив Вєрку Сердючку у тому, що вона виступала для росіян, а згодом з’ясувалося, що то був лише двійник Вєрки, яких на пострадянському просторі дуже багато. Однак Андрій вийшов себе та публічно звернувся до тих, хто його звинувачував та облив брудом ні за що.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.