Маленький онук покійного Григорія Чапкіса потрапив у аварію: дитину переїхали посеред дороги – “Був помітний череп”

Онук знаменитого хореографа Григорія Чапкіс, який помер минулого року потрапив у серйозну аварію, яка могла коштувати малюку життя. Усі деталі в статті.

Як відомо, родина знаменитого покійного хореографа Григорія Чапкіса жила за кордоном. Лише старий танцюрист продовжував свою діяльність в Україні, до останнього віддаючи себе паркету.

Григорій та Грег Чапкіс
Маленький онук покійного Григорія Чапкіса потрапив у аварію

Його прямий спадкоємець, син Грег давно перебрався жити у Сполучені Штати. Йому вдалося побудувати там успішну кар’єру, адже він ставить постановки для зірок світового рівня, а також він зміг створити велику та щасливу родину.

Маленький онук покійного Григорія Чапкіса потрапив у аварію

Хлопчик на ім’я Максим був необережним під час їзди на велосипеді, і намагаючись обігнати свого дідуся, який у цей час рухався на автомобілі, потрапив до нього під колеса. Про це стало відомо завдяки розповіді невістки хореографа на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У той час дружини Грега Ембер не було вдома. Втім, серед сусідів знайшлася нейрохірург, а також медсестра.

Хлопчик не отримав жодного перелому, але мав серйозну травму голови. Звісно, дитина потрапила на операцію після вчасно отриманої помочі.

“Я прилетіла відразу після операції. Я була з ним, коли він прокинувся. Максим не зламав жодної кістки. Всі аналізи та знімки були в нормі. У нього була глибока рана на голові. Рана була настільки жахливою, що було помітно череп. Так , череп. Максиму наклали 20 швів на лобі та 7 дужок на потилиці”, – розповіла Ембер.

Однак, Максим виявився міцним горішком. Він справно приймав усі ліки, а на 11-й день реабілітації встав на ноги та почав займатися спортом. Дружина Грега не приховує своєї гордості за дитину, яку вона виховала.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.