Злата Огнєвіч з гордістю розповіла про стосунки з добровольцем: переможцю Холостячки-2 Задворному до нього далеко

Відома українська співачка Злата Огнєвіч дала ексклюзивне інтерв'ю Григорій Решетніком, в якому вперше розповіла про своє спілкування з добровольцем. Всі деталі в статті.

Минулого року відомий українській співачці Златі Огнєвіч довелося нелегко. Втім, з часом вона змогла побороти свій біль та навчитися дивитися лише вперед. Нещодавно співачка завітала на інтерв’ю до Григорія Решетніка і розповіла йому про те, що досі не пробачила Андрію Задвороному його вчинок.

Усі почуття, які зараз Злата має до нього пов’язані з образою, а не з коханням. Втім, зірка активно будує стосунки з іншими.

Злата Огнєвіч з гордістю розповіла про стосунки з добровольцем

Зокрема, мова пішла про те, що артистка спілкується з добровольцем, який воює за незалежність України. Злата гордо про це говорить, адже на даний момент українські захисники — це гідність нашої держави.

Стало відомо, чи залишилися разом Холостячка Злата Огнєвіч і Андрій Задворний
Злата Огнєвіч з гордістю розповіла про стосунки з добровольцем

“Він не військовий, він доброволець. Він неймовірно крутий хлопець. Я  пишаюся тим, що він робить”, – розповіла знаменитість.

І хоча Григорій намагався дізнатися, чи є між молодими людьми роман, Злата наполягала на тому, що вони лише спілкуються. Саме так виглядають їхні стосунки.

Нагадуємо, що насправді у співачки є досвід стосунків з військовими, адже багато років тому вона перебувала у серйозних взаєминах з офіцером української армії. Відомостей про чоловіка небагато, але Злата пожартувала цими стосунками заради своєї кар’єри. Власне вона робила це завжди і не приховує цього. Адже лише минулого року артистка заявила, що готова посунути музику і приділити стільки часу своєму обранцю, скільки необхідно, аби тільки побудувати якісні та гармонійні відносини.

Схожі статті