Як виглядає наречена колишнього чоловіка Ані Лорак: копія зірки, яка знає, як любити свою Батьківщину

Після скандалу з Ані Лорак та її колишнім чоловіком Муратом, який зраджував співачці в усіх на очах, бізнесмен зміг налагодити особисте життя.

Близько 7 років тому Ані Лорак та її колишній чоловік Мурат повідомили про те, що вони розлучаються. Офіційна причина — численні зради турецького бізнесмена, який навіть не ховався від преси та відверто залицявся до дівчат у клубах.

Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало
Як виглядає наречена колишнього чоловіка Ані Лорак

У подружжя залишилася спільна донька Софія, яка після розлучення виховувалася матір’ю. Через проблеми з документами в російській федерації Мурат не міг побачити дитину більше року, але все ж таки подолав проблеми, і тепер виконує свої батьківські обов’язки.

Як виглядає наречена колишнього чоловіка Ані Лорак

Через декілька років стало відомо, що у Мурата з’явилася інша жінка. Її звуть Лілія. Дівчина працює візажисткою, але на певний період пішла з життя бізнесмена. Тоді ж мережею рознеслися чутки про відновлення стосунків між Налчаджиоглу та Ані Лорак, яка фліртувала з ним на заході, обіймалася та дозволяла собі вельми цікаві речі.

Екс-чоловік Ані Лорак показав розкішну віллу в Туреччині, де живе з молодою нареченою
Як виглядає наречена колишнього чоловіка Ані Лорак

Однак, вже через декілька місяців Лілія повернулася до турецького коханого, а згодом пара повідомила про те, що вони заручилися.

І хоча фанати Ані ненавиділи нову обраницю чоловіка, вона змогла підкорити їх серця. Коли розпочалася війна, дівчина активно займалася волонтерством разом з Муратом. На відміну від своєї конкурентки, вона підтримувала батьківщину і інформаційно, і грошима і справами. Звісно, такий контраст не зміг вплинути на ставлення аудиторії до двох дівчат, які абсолютно по-різному відреагували на трагедію.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.