Переможець Холостячки Олександр Еллерт прокоментував вагітність Ксенії Мішиної: “Зробив висновки і шкодую”

Відомий український гуморист Олександр Еллерт прийшов на інтерв'ю до Слави Дьоміна та розповів про свої думки стосовно Ксенії Мішиної. Усі деталі ваші статті.

Розставання Ксенії Мішиної та її обранця Олександра Еллерта не було чимось шокуючим для їхніх шанувальників. Вся справа в тому, що цьому розриву передувала черга криз, яка була помітна неозброєним оком. Врешті-решт, акторка вирішила покласти край стосункам, які її не влаштовують. Однак гуморист не очікував такого повороту подій і був в корені на згодний з кінцем цих взаємин. Олександр неодноразово намагався помиритися з коханою, і навіть добився деяких результатів.

Олександр Еллерт прокоментував вагітність Ксенії Мішиної

Але доля явно не на стороні Еллерта. Декілька місяців тому, напередодні війни він завітав на інтерв’ю до Слави Дьоміна, в якому відповідав на його питання, в тому числі гіпотетичні. Журналіст поцікавився, як би відреагував Олександр, якби дізнався про вагітність Ксенії. Зірка вважає, що це в корені змінило б всю картину. Іншими словами, Олександр вважає, що не довів би взаємини до розриву.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної
Олександр Еллерт прокоментував вагітність Ксенії Мішиної

Також Олександр заявив, що припинив би фиркати, що власне і стало причиною конфлікту. Однак причину своєї поведінки він пояснити не зміг. Мовляв, зробив помилку, яку вчасно не зрозумів.

“Ну, ось фиркав… Чогось фиркав, щось мені не подобалося. Так, я обдумав, немедитував, зробив висновки і шкодую, що не припинив фиркання. Намагаюся все вирішити, побажай мені удачі”.

А от вагітність Ксенії назвав хорошим знаком. Олександр дав зрозуміти, що взяв би всю відповідальність на себе, якщо акторка була б в цікавому положенні.

Схожі статті