Сніжана Єгорова заявила, що її дочка Ровінська — зрадниця, і відмовилася від неї: після втечі спадкоємиці у Штати

Відома українська телеведуча та путіністка Сніжана Єгорова назвала свою доньку зрадницею після її переїзду до Сполучених Штатів Америки. Усі деталі в статті.

Історія стосунків зіркової мами та дочки Сніжани Єгорової і Стасі Ровінської вельми непрості. У знаменитостей і раніше були різні погляди, але після заяви телеведучої про те, що вона повністю підтримує Путіна, Стася відмовилася продовжувати ці стосунки.

Вона публічно заявила, що не підтримує маму. Незабаром зірки розсварилися вщент. Єгорова увесь цей час перебувала у Туреччині, а нещодавно стало відомо, що Стася забрала своїх дітей та разом з чоловіком переїхала до Сполучених Штатів Америки.

Сніжана Єгорова заявила, що її дочка Ровінська — зрадниця

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська назавжди переїхала з України
Сніжана Єгорова заявила, що її дочка Ровінська — зрадниця

Нещодавно Єгорова знову зробила крок проти власної спадкоємиці, заявивши, що вона Павлік Морозов. І варто відмітити, тим самим підкресливши, що Сніжана — плід радянського союзу.

Сніжана порадила журналістам описувати те, що відбувається в їхній родині так:

“Пропоную писати так: Дочка боярині Морозової – Павлік Морозов розповіла, як мати вивозила зерно з країни “сонця, що завжди сходить” і варила на сніданок яйця своїх колишніх чоловіків!”.

Про це путіністка написала у себе в Telegeam-каналі.

Варто відзначити, що буквально нещодавно Стася розповідала, як Сніжана реагувала на її відео з бомбосховища. Бабуся аж ніяк не лякалася за своїх внуків, але ще й приговорювала, що вона попереджала про війну. Вочевидь, розповідь про холоднокровність та байдужість телеведучої і вивела її на подібні публічні заяви.

Тим часом, Ровенська розповідає, що поїхала до іншої країни починати життя з чистого аркуша. Логічно, що на це рішення також вплинуло родичання з Сніжаною, яка поставила жирну пляму на репутації власної доньки.

Схожі статті