Аллу Пугачову скинули з п’єдесталу: Примадонну публічно послали в “Останкіно” — “Як добре, що ти втекла!”

Наприкінці лютого Алла Пугачова втекла з російської федерації через незгоду з політикою країни. З того самого часу Примадонну почали обливати брудом.

24 лютого чоловік Алли Борисівни Максим Галкін не приховував своїх емоцій і відверто заявив, що не згодний з діями країни, який він все життя оплачував податки. Гуморист засудив війну, яку розв’язала російська федерація та забрав сім’ю Ізраїлю.

Аллу Пугачову публічно послали в Останкіно

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми були помічені в аеропорту
Аллу Пугачову публічно послали в Останкіно

Згодом стало відомо, що на зіркову пару тиснуть і не тільки в соціальних мережах, а звідусіль. Репутацію подружжя намагаються розтоптати, щоб їхній голос не був авторитетним. Спочатку парі просто перемивали кістки на телебаченні, але чим далі заходила справа, тим більше нахабнішали представники медіасвіту. Також стало відомо, що у пари просто відібрали замок. Однак існує вигідність, що Максиму все ж таки вдалося відстояти своє право на володіння нерухомістю.

Але нещодавно, межа була остаточно перейдена. На фасаді телецентру “Останкіно” з’явився рядок, що біжить, який складається з нецензурних слів і звернений до російської співачки Алли Пугачової. Фраза моментально розбіглася соціальними мережами.

“Алло, добре, що ти втекла. Алла, ти давно всіх тут ***”, – каже фраза на телецентрі.

Наразі ніхто з офіційних осіб “Останкіно” не прокоментував цю ситуацію, а також досі не зрозуміло, хто це зробив. Велика кількість шанувальників Пугачової дуже залишилися незадоволеними. А знаменитості просто обурені відвертою травлею людини на такому рівні.

Втім, нічого дивного у цьому вчинку немає, адже путін та його підлегла симоньян давно тримають усю телевізійну індустрію у кулаці.

Схожі статті