Молода дружина Віктора Павліка Катерина повертається в Україну та вразила планами: жити зі співаком не стане?

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина повідомила про своє повернення до України та плани на майбутнє. Усі деталі в статті.

На початку весни молода дружина Віктора Франковича Катерина вирішила поїхати до сестри в гості. Її родичка проживає в Ізраїлі вже багато років. Свій шлях вона поклала через Німеччину, де залишила автомобіль. А потім літаком через Стамбул полетіла до Тель-Авіву.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина повертається в Україну

27-річна Катерина Репяхова випадково зізналася, що у шлюбі не носить прізвище чоловіка
Молода дружина Віктора Павліка Катерина повертається в Україну

Разом з мамою та маленьким сином Катерина гостювала у сестри вельми довго. Віктор Павлік настільки скучив за сином, що навіть плакав, коли побачив дитину.

Однак, нещодавно їхній розлуці настав кінець. Артист поїхав зустрічати родину у Європу, де в нього до того ж був запланований концерт. Катя та її чоловік декілька днів перебувала в Німеччині, а потім в Польщі. А нещодавно вона зізналася, що вони вже повертаються в Україну. Однак, в її плани входить через день після прибуття відправитися до бабусі.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина повертається в Україну. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Жити або погостювати, вона не уточнила, але є враження, що саме там Катерина буде перебувати з сином, поки в Києві небезпечно. А це означає, що Віктор Франкович знову доведеться жити в столиці у самотності.

Варто відзначити, що перебувати в селі — це вибір багатьох знаменитостей, які виховують маленьких дітей. Адже на природі та далеко від міста малечі буде дуже комфортно.

Нагадуємо, що Віктор Павлік та його дружина Катерина виховують однорічного спільного сина Михайла. Також артист має двох дітей від попередніх шлюбів, а декілька років тому поховав молодшого сина Павла.

Схожі статті