34-річна Леся Нікітюк зізналася, чи дійсно збільшила свої губи під час війни: “Немає чим зайнятися”

Леся Нікітюк публічно зізналася, чи дійсно збільшила свої губи під час війни. Телеведуча наважилась на такий крок після численних звинувачень у соціальній мережі.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк днями і ночами всіляко намагається допомогти своїм співвітчизникам під час війни. Зокрема, вона збирає гуманітарну допомогу, відкрила координаційний центр для волонтерів, займається закупівлею продуктів для безкоштовних їдалень, а також підшукує домівку для тих, хто залишився без житла.

Леся Нікітюк зізналася, чи дійсно збільшила свої губи під час війни

Тим не менш, знаходяться ті, хто може додати ложку дьогтю до бочки меду. Так, нещодавно зірку звинуватили у тому, що вона збільшує собі губи під час війни.

Леся Нікітюк зізналася, чи дійсно збільшила свої губи під час війни. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Користувачів спровокувала фотографія зірки, на якій помітні якісь сліди на губах. Підписники зірки вирішили, що це почервоніння після уколів краси.

“Деяким людям, незважаючи на обставини, в яких ми зараз живемо, вистачає сміливості писати мені в direct: “О, губи наколола!” Що у вас у голові?” – сказала вона.

Також Леся Іванівна пожартувала, що знайшла уколи ботоксу серед гуманітарної допомоги. Дарма, що філлери для губ складаються не з ботулотоксинової кислоти, а гіалуронової.

Варто відмітити, що не так давно Нікітюк зізналася, що залишилася без роботи. Телеведуча дуже засмучена цим фактом, особливо зважаючи на те, що не так давно знімався серіал з Лесею у головній ролі. Зірка навіть пропустила, що шоу так і не вийде на екрани. Тим часом, вона все одно намагається не вішати носа, і принести користь роботою на благо суспільству.

Схожі статті