“Українською співачкою не була”: Віра Брежнєва вразила заявою про приналежність – боїться Меладзе втратити?

Популярна зірка Віра Брежнєва ошелешила всіх, висловившись про свою приналежність. Невже співачка у такий скрутний час вирішила відхреститися від Батьківщини?

Вона була простою дівчиною з Дніпропетровщини. Але у Віри завжди була мрія – стати зіркою. Згодом її будуть згадувати, як найбільш старанну учачни гурту “ВІА Гра”.

Брежнєва впевнено будувала кар’єру в Україні, але, зустрівши кохання з Костянтином Меладзе, переїхала до росії.

В одному з інтерв’ю зірка зізналася, як себе ідентифікує та поділилася думками про ставлення до себе в Україні.

Віра Брежнєва вразила заявою про приналежність

Ведучий на планшеті демонструє Вірі, що мережа визначає її, як українську співачку. Чоловік зневажливо неправильно ставить наголос у прикметнику та в’їдливо питається, як же ставиться до такого статусу Брежнєва.

Артистка розгубила спершу слова, але згодом поділилася такою думкою:

“Я ніколи не асоціювала… Українською співачкою не була, бо я не брала участі у жодній “Пісні року”. Так вийшло, що сама Україна не сприймала мене, українською співачкою. Плюс, ще щоб бути українською співачкою треба мати пісню українською”

Також Віра пригадала, що коли стала віагрянкою, її перший концерт пройшов у Петербурзі.

Цьому інтерв’ю вже 3 роки. Багато чого змінилося за цей час. Брежнєва, яка так посто казала колись про відчуття приналежності, 24 лютого різко засудила агресію, а ще попри заборони в рф називати речі своїми іменами, щиро поділилася з підписниками своїми думками. Вона закликала зупинити війну. Нещодавно артистка відзначила, що вже три місяці не має у душі спокою.

Зірка не приховує, що вважає російських солдатів вбивцями.

Схожі статті