Анна Кошмал зі “Сватів” відповіла, чи спілкується з російськими колегами з серіалу: “Великий ляпас вони дали всім”

Українська акторка Анна Кошмал зіграла Женьку в легендарному серіалі "Свати", який став популярним у багатьох країнах. Частина знімальної групи була з росії, хто зараз з них спілкується з Кошмал — читайте далі.

“Свати” стали для акторки Анни Кошмал однією з перших робіт у великому кіно, після якої її кар’єра пішла тільки вгору. Багато артистів з команди були росіянами, однак під час зйомок Анна легко знаходила з ними спільну мову, про що свідчать чисельні спільні фото з ними в її особистому блозі.

Від початку повномасштабного вторгнення росіян Кошмал вирішила не видаляти ці знімки, що наштовхнуло її фанатів на думку, що вона все ще спілкується з колишніми колегами. Однак виявилося, що це не зовсім так.

Анна Кошмал відповіла на запитання підписника, чи підтримує вона зв’язок зі своїми російськими колегами під час війни в Україні.

За словами Анни, деякі актори зі “Сватів” підтримали її під час війни, а з іншими вона вирішила не видаляти спільні фотографії з соціальних мереж, щоб вони дивилися і пам’ятали, як тепло вона їх приймала на своїй Батьківщині, і як вони відповіли на її добро.

“Я хочу, щоб вони бачили і пам’ятали, які щирі почуття до них я мала і який великий ляпас вони дали всім нам. Ті, хто промовчав”, – сказала Кошмал в інста-сторіз.

Також вона зазначила, що зараз не підтримує зв’язок зі своєю кіносім’єю з популярного серіалу “Свати”.

“Якщо ви питаєте про мою російську кіносім’ю, то ні. І видаляти фото з ними я теж не хочу”, – додала актриса.

Анна також розповіла, що всього двоє акторів зі “Сватів” зв’язалися з нею після 24 лютого:

“Це, напевно, найактуальніше питання за всі ці два місяці. Можу вам сказати, що мене дуже підтримав Андрій Бірін – мій наречений “сватівський”. Вони з першого дня зі своєю дружиною мене дуже підтримали. Звернення Олександра Феклістова ви бачили. Я його публікувала. А решта мовчать”, – розповіла Кошмал.

Схожі статті