|
01.06.2022 11:50

Колишні учасники Quest Pistols Савлепов, Боровський та Горюк возз’єдналися: легендарний склад знову разом

Багато років тому фанати легендарного українського гурту Quest Pistols отримали невтішну новину — хлопці вирішили закінчити співробітництво. Здавалося, ніщо в світі не здатно зібрати докупи цих трьох талановитих музикантів знову. Втім, війна в Україні змусила багатьох артистів вийти з тіні та заговорити. Антон, Костянтин Боровський та Микита горюк не стали виключенням. Нещодавно вони повідомили, що знову будуть виступати разом під оригінальною назвою.

Колишні учасники Quest Pistols Савлєпов, Боровський та Горюк возз’єдналися

Приємно новину повідомив фронтмен гурту Антон Савлепов на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як відомо, зірки рушають у концертний тур Європою, метою якого є лише благодійні наміри. Саме так молоді люди вирішили підтримати Україну під час війни. Зокрема, музиканти виступатимуть у Варшаві, Вільнюсі, Таллінні, Ризі, Празі та Берліні.

“Оригінальний склад під оригінальним брендом. Той самий Quest Pistols! Ми відновлюємо наш легендарний гурт та вирушаємо у благодійний тур Європою!”

Необхідно відзначити, що далеко не всі українські артисти погодилися давати благодійні артисти і поховалися в Європі. Натомість Антон, Костянтин та Микита задіяли усю свою енергію, силу та можливості для того, щоб привнести у майбутню перемогу України свою частку. Звісна річ, що такий вчинок одразу ж помітили та оцінили. Хто зна, можливо мрія фанаток Савлепова, Боровського та Горюка здійсниться, і хлопці знову виступатимуть у старому складі.

Нагадуємо, що кар’єру молодим хлопцям подарував виступ у програмі “Шанс”, де вони працювали хореографами. Зірки не збиралися ставати музикантами, але їм удача посміхнулася більше, ніж будь-кому.