Світлана Лобода вперше показала свою особливу дитину: “З тих пір, як він з’явився на світ, я завжди поруч з ним”

Знаменита українська співачка Світлана Лобода вперше показала особливу дитину, поруч з якою вона завжди з моменту народження. Свою таємницю зірка відкрила на День захисту дітей.

1 червня увесь світ відзначає День захисту дітей. З такої нагоди відома українська співачка Світлана Лобода в Інстаграмі відверто розповіла про те, що має особливу дитину:

“Мене завжди оточували діти, і я завжди мріяла про велику сім’ю! Моє життя стало абсолютно іншим з моменту появи в ній моїх дівчаток Єви і Тільди. Я рідко розповідаю про свою родину, але я дуже до неї прив’язана. Як у кожної звичайної людини в моїй сім’ї є і місце для білю, і місце для гордості. Мій улюблений похресник Андрюша — особлива дитина і з тих пір, як він з’явився на світ, я завжди поруч з ним. Допомагаю йому відчувати себе впевненішим в цьому непростому житті і ніколи не переставати вірити в диво”.

Світлана Лобода з обома доньками – Тільдою і Євою
Світлана Лобода вперше показала свою особливу дитину

Артистка дуже любить дітей і впевнена, що жоден малюк не має страждати через дії дорослих людей. Це особливо актуально в нинішні непрості часи, коли від рук окупанта гине майбутнє покоління українців:

“Кожній дитині важливо відчувати підтримку та безумовне прийняття. Безумство дорослих не повинно відбирати у наших дітей право на щастя. І ми маємо зробити все, щоб наші діти змогли жити в процвітаючому світі. Там, де є любов, немає місця ненависті”.

Своє зізнання Світлана Лобода доповнила відео з Андрійком, на якому розмовляє з ним по відеозв’язку, і робить це українською мовою — з початком війни співачка активно займається волонтерською діяльністю і боронить інформаційний фронт.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.