Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт прокоментував вагітність Ксенії Мішиної: “Я думаю, стосунки закінчилися”

Олександр Еллерт вперше за довгий час вийшов на зв'язок та прокоментував вагітність акторки Ксенії Мішиної. Що зараз поєднує пару колишніх — читайте далі.

Комедіант Олександр Еллерт з легкістю завоював серце акторки Ксенії Мішиної у першому сезоні проєкту “Холостячка”. Шоумен протягом усіх серій був у фаворитах головної героїні шоу, тож багато-хто з прихильників не здивувався, що саме він виборов перемогу у фіналі.

Після закінчення зйомок Ксенія та Олександр змогли зберегти свої відносини та були справжнім прикладом для багатьох — красиві, талановиті та закохані. Шанувальники цієї пари вірили, що ця історія закінчиться весіллям і дітьми. Однак за декілька місяців Мішина та Еллерт оголосили про розставання.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Перед початком повномасштабної війни в Україні Еллерт дав інтерв’ю Славі Дьоміну — майже вся розмова була присвячена відносинам актора з Мішиною. Олександр чітко заявив, що він готовий боротися за серце Ксенії, не дивлячись на те, що вона офіційно заявляє, що нічого повернути неможливо.

Сам журналіст намагався задавали Еллерту каверзні питання — одним з таких стало питання про вагітність Ксенії. Слава поцікавився, як би відреагував Олександр, якби Мішина чекала від нього дитину:

“Це був би приємний знак… Я думаю, відносини закінчилися б не так само… Тому що вагітність – це шалена відповідальність переважно для чоловіка… Напевно, в цей момент я десь переключився б і пригальмував би коней у своїх фирханнях”, – зізнається Еллерт.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Ксенія Мішина та Олександр ЕллертВодночас Еллерт заявив, що він готовий відмовитися від боротьби за серце акторки лише за однієї умови — якщо вона знайде собі іншого чоловіка і він буде впевнений, що з новим обранцем вона по-справжньому щаслива. Сама Мішина поки що відмовляється коментувати своє особисте життя, говорячи, що вона зараз сконцентрована на кар’єрі та вихованні сина.

Схожі статті