Путіністка Наташа Корольова виселила з дому сина та його дівчину: не зжилася з невісткою неблагородної професії

Співачка Наташа Корольова зізналася, що її родина зіштовхнулася з проблемою недорозуміння між різними поколіннями. Тож артистка вирішила відселити свого сина.

Співачка, яка народилася в Україні, Наташа Корольова, яка продовжує замовчувати факт російської агресії на території її Батьківщини, розповіла про конфліктні ситуації в її родині. Сама Корольова вже довгий час проживає у рф — в країну-агресорку вона перебралася заради кохання. Спочатку вона жила з Ігорем Ніколаєвим, а згодом вийшла заміж за танцівника Тарзана (Сергія Глушка — справжнє ім’я).

Разом з чоловіком Наташа виховує єдиного сина Архипа — цього року хлопцю виповнилося 20 років. Юнак вже намагається робити перші кроки в кар’єрі, а також будувати своє особисте життя. Увесь цей час він жив разом із батьками, однак зараз вирішив переїхати та розпочати окреме життя.

Архип Глушко з мамою

Разом з Архипом тепер буде мешкати його дівчина, яка, як і батько хлопця, працює танцівницею в клубах. Відомо, що обраниця молодого чоловіка мешкала з ним і його батьками, однак через конфлікт поколінь родичі вирішили роз’їхатися.

я зараз Архип не має можливості самостійно платити оренду квартири, оскільки вчиться музики, яка поки що не приносить бажаного доходу. Зіркова мама зняла для пари квартиру в хрущовці. Самому Архипу такі умови незвичні, адже він звик до розкоші.

Архип зі своєю нареченою
Архип зі своєю нареченою

“Самостійне життя синові однозначно пішло на користь. Коли ти при мамі з татом і все на блюдечку подають, розслабляєшся. А коли відповідаєш за себе сам, то до багатьох речей починаєш ставитися серйозніше”, – поділилася Корольова в одному з інтерв’ю.

Зіркова мама вважає, що починати свій шлях треба з чогось простого — саме так робила і вона з чоловіком. А успіху можна досягти, лише якщо самостійно працювати на результат.

Схожі статті