Куди зник таємний чоловік Ольги Цибульської: артистка залишилася сама з сином та знову замріялася про Дзідзьо

Ольга Цибульська разом із сином Нестором виїхала з Києва на початку березня. Куди при цьому подівся чоловік виконавиці — читайте далі у матеріалі.

Українська співачка Ольга Цибульська любить потеревенити зі своїми шанувальниками. За її життям в особистому блозі слідкують понад 780 тисяч користувачів мережі — з ними “пающая вєдущая”, як сама себе називала артистка, щодня ділиться новинами зі свого життя або ж власними роздумами.

Єдина тема, яка для Цибульської залишається табу — її чоловік. Відомо, що артистка вже багато років заміжня, однак ім’я її обранця знають лише найближчі люди. Навіть найпалкіші шанувальники жодного разу не бачили обличчя цього таємничого чоловіка. Про його особистість відомо небагато — він бізнесмен, з Ольгою вони познайомилися ще у шкільні роки, тож між ними панує справжнє кохання. Від публічності відмовляється сам чоловік — залишатися інкогніто було саме його вибором.

Ольга Цибульська з чоловіком
Ольга Цибульська з чоловіком

Через таку загадковість Ольги її фанати часто самі “додумують”, хто б міг бути обранцем артистки. У 2021 році Цибульська активно “сватали” в мережі та пресі з її другом — Михайлом Хомою, відомим як Дзідзьо. Тоді музикант розлучився зі своєю дружиною Славією, а Ольга отримала статус розлучниці.

Сама виконавиця обурилася на такі домисли та заявила, що її та Михайла пов’язують давні дружні відносини, а вона щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком.

Оля Цибульська і Михайло Хома
Оля Цибульська і Михайло Хома

У 2015 році Оля народила від “таємного” чоловіка сина Нестора. Зараз вона разом з ним мешкає у західних областях України — з Києва зіркова мама вивезла хлопчика, коли в столиці розпочалося повномасштабне вторгнення росіян. Чи поїхав її коханий разом з ними, чи залишився вдома наразі невідомо — в особистому блозі Цибульська показує лише Нестора, а також особисту помічницю.

Схожі статті