“Було таке весілля”: Дзідзьо вразив правдою про одруження серед війни після зізнання у нових стосунках

Знаменитий український співак Дзідзьо прокоментував новину про весілля, на якому він виступав під час війни. Дізнайтеся, що думає про це артист.

Завжди дуже таємничий та небалакучий Дзідзьо під час війни став справжньою сенсацією для преси. Спочатку артист вразив зізнанням про те, що після розлучення він знайшов іншу жінку, яка полонила його серце. І ба більше, він натякнув на те, що стосунки поки що не настільки серйозні, щоб робити її публічною супутницею.

Дзідзьо вразив правдою про одруження серед війни після зізнання у нових стосунках

Але на цьому новини не закінчилися. Нещодавно мережею пронеслося повідомлення про те, що Павло Зібров та Дзідзьо дозволяють собі давати концерти на корпоративах під час воєнних дій. А саме мова йшла про весілля. До мережі потрапили кадри, на яких Дзідзьо веселитися разом з іншими гостями.

Звісно, такий наклеп міг би призвести до серйозних наслідків для репутації Дзідзьо, тому він поквапився спростувати новину. Виявилося, що Михайло став мішенню для двійника. За рахунок творчості артиста, чоловік вирішив заробити гроші і прийшов на весілля у якості двійника. Дзідзьо назвав цю поведінку паразитуванням.

У свою чергу Павло Зібров був настільки розгніваний через роботу двійників, що запитав у своїх шанувальників, невже та людина настільки схожа на нього, вочевидь образившись на те, що ніхто не зміг побачити різниці і запідозрити підлог.

Варто відзначити, що українці по-різному ставляться до весіль під час війни. Деякі вважають, що не можна втрачати гроші, які вже проплачені наперед за торжество, інші аж ніяк не розуміють веселощів у той час, як гинуть інші українці.

Схожі статті