Дочка Сніжани Єгорової Ровінська після нападок мами розповіла вражаючу правду про рідного батька: “Він ніколи не…”

Відома українська телеведуча та донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська вперше розповіла цікаву інформацію про свого рідного батька. Детальніше в статті.

Не так давно Україною прогримів скандал, який стався між телеведучими Сніжаною Єгоровою та Стасею Ровінською. Після того, як зіркова мама заявила, що повністю підтримує дії путіна та російської федерації, її донька, яка вже встигла прославитися на батьківщині, встала у супротив позиціі матері. Конфлікт двох членів однієї родини став настільки гострим, що врешті-решт вони повністю розірвали стосунки, і за цим спостерігала вся країна.

Можливо, це також зіграло важливу роль у рішенні Стасі назавжди покинути Україну і переїхати жити до Сполучених Штатів Америки. Як ніяк, але вона назавжди для глядача донька путіністки Єгорової. Її сльози у першому інтерв’ю після публічного конфлікту з мамою говорили про те, що ця роль для неї виснажлива.

Донька Сніжани Єгорової Ровінська після нападок матері розповіла вражаючу правду про рідного батька

Донька Сніжани Єгорової Ровінська після нападок матері розповіла вражаючу правду про рідного батька

Але Стасі більше пощастило, ніж її маленьким братам та сестрам, які вимушені переховуватися разом з матір’ю, як родина державної зрадниці. У Ровінської є батько, який її дуже підтримує і ніколи не лізе у її справи. Про це вона розповіла у розмові з Аліною Доротюк.

“Тато скрізь мене підтримує. У мене з ним прекрасні стосунки, дружні, довірчі. Він ніколи не дає поради”, – зауважила вона.
Ровінська розповіла, що батько після нападу РФ на Україну залишився в Києві. “Він каже: “Я захищаю свій район”, – розповіла ведуча.

Ровінська не уточнила, чи підтримує батько стосунки з її матір’ю, своєю колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.