З ким крутила романи і кому народжувала дітей: що відомо про чоловіків 41-річної Тоні Матвієнко до Арсена Мірзояна

Арсен Мірзоян — не перший офіційний чоловік доньки Ніни Матвієнко Тоні. Дізнайтеся, скільки разів співачка виходила заміж і кому народжувала дітей.

Тоня Матвієнко — українська співачка з унікальним голосом, який успадкувала від зіркової матері Ніни Митрофанівни. Окрім таланту, вона також може похвалитися яскравою зовнішністю, що не залишається без уваги чоловіків.

Головним коханням свого життя Антоніна вважає нинішнього обранця Арсена Мірзояна. Пара витримала багато критики і засудження з боку публіки, адже заради Тоні Арсен пішов від першої дружини та вщент зруйнував образ зразкового сім’янина. Втім, це лише зробило їхнє кохання міцнішим. А що відомо про особисте життя Матвієнко до появи Мірзояна?

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Що відомо про чоловіків 41-річної Тоні Матвієнко до Арсена Мірзояна

Усі чоловіки Тоні Матвієнко

Вперше Антоніна вийшла заміж у 17 років під час навчання в школі. Настільки ранній шлюб був скоріше необхідністю — у 16 донька Ніни Матвієнко завагітніла від свого 23-річного хлопця. Артистка неабияк підтримала спадкоємицю, а її обранець запропонував одружитися, дізнавшись про майбутнє поповнення.

Як виглядає перший чоловік 41-річної Тоні Матвієнко
Що відомо про чоловіків 41-річної Тоні Матвієнко до Арсена Мірзояна

Пара прожила разом 10 років і народила доньку Уляну. Крапку в стосунках першою поставила саме Тоня. В одному зі своїх інтерв’ю вона зізналася, що в один момент розлюбила чоловіка і більше не могла з цим миритися.

Так само не могла змиритися з вчинком матері і Уляна, але з дорослішанням донька співачки зрозуміла маму та почала спокійно сприймати появу у її житті інших залицяльників — не завжди серце Антоніни належало Мірзояну:

“Арсен же був не першим, я вже була доросліша, в мене вже якась там перша любов свою була, тобто я вже це почала розуміти — що це таке і чому”, – викрила подробиці особистого життя Тоні Матвієнко її старша дочка.

Старша донька Тоні Матвієнко привселюдно видала усіх маминих женихів
Що відомо про чоловіків 41-річної Тоні Матвієнко до Арсена Мірзояна

Схожі статті