Лілія Ребрик провела прямий ефір у стінах зруйнованого росіянами дому в Києві: не стримала сліз та емоцій

Українська телеведуча Лілія Ребрик повернулася до прямий телеефірів у проєкті "Ранок з Україною". Черговий випуск команда шоу відзняла в одному зі зруйнованих будинків Києва.

Телеведуча Лілія Ребрик разом зі своїми колегами з проєкту “Ранок з Україною” декілька днів тому повернулася до роботи в кадрі. Від початку повномасштабної агресії росіян на території України випуск ранкового шоу був призупинений, оскільки на вітчизняному ТБ наразі триває трансляція цілодобового телемарафону.

Згодом “Ранок з Україною” знову почав радувати своїх глядачів новинами випусками, однак лише в онлайн-режимі, а зараз проєкт поступово повертається у телевізор — поки що його транслюють не каналі “Індиго TV”, а також онлайн. Повернулася до повноцінної роботи і Ребрик разом зі своїм колегою Анатолієм Анатолічем. Один з перших випусків після відновлене трансляції ранку Лілія з командою відзняли у зруйнованому будинку в Києві:

“Колись це були місця щасливих людей, сьогодні — це місця зруйнованих долей, життів, дахів”, — сказала телеведуча.

Лілія Ребрик біля зруйнованого будинку на Лобановського
Лілія Ребрик біля зруйнованого будинку на Лобановського

Лілія показала в особистому блозі зруйновані квартири в будинку на Лобановського — це одна із перших будівель, які постраждали від російської агресії в Києві:

“Друзі, я зараз знаходжуся в зруйнованому будинку, в який прилетіла ракета. Це житлові квартири родин, які планували свої життя, які мріяли, які будували свої домівки, які народжували дітей, які планували щось у цьому житті зробити корисне. Нас вирвали з серцем з нашого життя”, — розповіла Лілія, не стримуючи сліз.

Лілія Ребрик у зруйнованому домі
Лілія Ребрик у зруйнованому домі

У прямому ефірі до ведучої долучився один з мешканців цього будинку, який на момент обстрілу був вдома. За словами самої Ребрик, висвітлювати ці злочини вкрай важливо, щоб світ не забував, що в Україні триває війна, і бачив увесь той жах, який солдати рф чинять на нашій землі.

Лілія Ребрик у зруйнованому домі
Лілія Ребрик у зруйнованому домі

Схожі статті