|
02.06.2022 19:07

Не Єгоровою єдиною: Денисенко вразила правдою про зраду Оксани Байрак — “Має бути кримінальна відповідальність”

Відома українська акторка Наталка Денисенко вразила правдою про розмову Оксаною Байрак, яка підтримує дії володимира путіна. Усі деталі в статті.

Родина Наталки Денисенко подбала про свій внесок у майбутню перемогу України. Так, чоловік акторки на даний момент захищає Україну від загарбників. Тим часом знаменитість викриває зрадників серед представників шоу-бізнесу. Поки аудиторія зосередилася на ганебній поведінці Сніжани і Горовий, ніхто не помітив зради Оксани Байрак. Саме про це Наталка вирішила розповісти своїм фанатам.

Денисенко вразила правдою про зраду Оксани Байрак

Денисенко вразила правдою про зраду Оксани Байрак

Нещодавно акторка пригадала про своє спілкування з Оксаною, яка вразила дівчину проросійською позицією та небажанням визнавати Україну, як незалежну державу.

“Вона заявляє, що Україна винна в цій війні. І “ми повинні бути з братнім народом разом” і все таке. Якщо людина заявляє, що Україна повинна бути окупована Росією, то за це має бути кримінальна відповідальність, тому що це зрада державі”, – сказала Денисенко в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Зірка зазначила, що Оксана Байрак одразу ж заблокувала її після отримання її повідомлення. Варто відмітити, що Наталка Денисенко вже давно дотримується позиції, що ті, хто не вважає Україну самостійною державою мають покинути її територію і жити там, чию діяльність вони підтримують. Так, вона схожим чином висловлювалася про російського акторі Романа Полянського, який випарився після початку війни. Обранець Аліна Гросу роками заробляв в Україні, а коли настала пора заговорити, зник.

Також необхідно зазначити, що Оксана підтримала Сніжану Єгорову ще до війни, коли телеведуча мріяла про “руський мир”.