|
02.06.2022 19:57

Світлана Лобода розкрила правду про свою особливу дитину і показала її: “Як він з’явився на світ, я завжди з ним”

Знаменита українська співачка Світлана Лобода вперше розповіла про особливу дитину, яка не так давно з'явилася в її житті. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Світлана Лобода щосили намагається захищати своїх доньок від публічності. Свою старшу вона впустила у світ шоу-бізнесу, а менша Тільда тим часом залишається великою загадкою для фанатів. Шанувальники вважають, що це, імовірно, свідчить про те, що спадкоємиця дуже схожа на свого батька, тому Світлана і намагається уникнути публічного життя для неї.

Світлана Лобода розкрила правду про свою особливу дитину і показала її

З настанням війни Лобода намагається помиритися з українським глядачем. Для цього доводиться йти на певні кроки: наприклад, розповісти про себе дещо невідоме, щоб стати ближче до аудиторії. Так, нещодавно вона зробила зізнання на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Виявляється,  у співачки є хрещений син, який є особливою дитиною.

Зірка не відходить від нього і намагається оточити його любов’ю та ласкою.

Нагадуємо, що не так давно Світлана давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про нового обранця та життя за кордоном. Зірка не змогла зачепитися в російській федерації і вирішила будувати своє життя в Європі. Свого оборонця вона приховує, як і батька Тільди.

Тим часом наближений до Світлани менеджер розповів пресі, що у Лободи ніколи не будо роману з Тіллем Ліндеманом і все це було зроблено заради гучного піару, що рокер лише підтримував. Однак, наскільки це відповідає дійсності сказати важко, адже російська преса активно поливає брудом всіх знаменитостей, які не підтримали росію.