|
02.06.2022 20:03

Ольга Сумська показала рідкісне фото зі старшою донькою у Києві: Тоня Паперна ефектно позує на фоні лаври (ФОТО)

Ольга Сумська тривалий час живе окремо від старшої доньки Антоніни Паперної. Втім, зірка українського кіно показала рідкісне фото, де обіймає своїх обох донечок.

Ольга Сумська з 24-го лютого переживає одразу два складних горя: з одного боку війна забрала у неї спокійні та щасливі дні, а з іншого – кпини за старшу доньку.

Відомо, що Антоніна Паперна тривалий час проживає у москві. Там вона навчалася, там зустріла кохання всього свого життя та подарувала обранцеві діток. Проте, акторка не стала виходити у медійний простір зі своєю оцінкою ситуації і коментарями. За що “прилетіло” її мамі.

Ольга не раз розповідала про те, що насправді її старша дитина дуже переживає за родичів та Батьківщину, їй дуже важко переносити все у розлуці. Сумська не бачила доньку дуже давно, проте на День захисту дітей опублікувала світлину з Тонею та молодшенькою Анною.

Також зірка показала, якою крихітною була Тоня у дитинстві, та як вона змінилася з роками. Прихильники також вподобали фото, де Ольга разом з доньками позує на фоні дзвіниці Києво-Печерської лаври.

Ольга Сумська показала рідкісне фото зі старшою донькою у Києві

Сумська підписала публікацію так:

“Діти – це наші ангели і Майбутнє дітей залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них. Діти не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке війна,жорстокість, біль та насильство. На жаль, сьогодні Україна втратила сотні дитячих життів і це страшний біль для кожного українця…”

Нагадаємо, що Антоніна Паперна народилася у шлюбі Ольги Сумської з Євгеном Паперним. Батьки Тоні швидко розлучилися.