Тільки повернулася і знову навтіки: Огнєвіч вкотре покидає Україну, яка нагадує про нещасливе кохання із Задворним

Українська співачка Злата Огнєвіч декілька днів тому повернулася до України зі Сполучених Штатів Америки. Однак у своєму блозі артистка анонсувала нові концерти закордоном.

Злата Огнєвіч відома не лише як талановита й успішна виконавиця, а й як головна героїня другого сезону “Холостячки”. Минулого року вся країна спостерігала за тим, як виконавиця шукала своє кохання. У фіналі Злата віддала свою перевагу Андрію Задворному, однак на пост-шоу стало відомо, що пара не змогла зберегти свої почуття.

Як з’ясувалося, молодий чоловік просто використав “Холостячку” і Злату задля власного піару. Хоча сам Задворний заявляв, що він дійсно мав почуття до Огнєвіч, проте вони швидко пройшли.

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний
Злата Огнєвіч і Андрій Задворний

Зараз виконавиця не часто говорить про особисте життя. На початку року вона натякала, що перебуває у відносинах, адже писала, що мріє подорожувати з коханою людиною світом, однак більше жодних коментарів з цього приводу Злата не давала.

Після повномасштабного вторгнення росіян на територію України Огнєвіч деякий час перебувала в Києві, а згодом полетіла до Америки, де дала декілька благодійних концертів, кошти з яких вона перерахувала на потреби захисників країни. Наприкінці травня співачка повернулася додому та зізналася, що Україна — ідеальне місце для життя для неї:

“В нас реально крута країна, культура, люди і цей особливий український вайб! Я вдома і тільки тут відчуваю цілісність”, — написала Злата по поверненню в Київ.

Злата Огнєвіч повернулася у Київ
Злата Огнєвіч повернулася у Київ

Проте зараз Огнєвіч знову планує поїздки закордон, де на неї чекають нові благодійні концерти:

“Скоро знову рушаємо на благодійні концерти, цього разу — в Європу! Чекайте на афішу з датами і містами”, — зазначила артистка.

Огнєвіч також відзначила, що за роки гастролей вона звикла до частих переїздів і спартанських умов, тож готова до нових подорожей і роботи.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.