Як виглядає наречений єдиної онучки Софії Ротару: немолодий, невибагливий та з немаленькими статками

Єдина онучка Софії Ротару Соня проживає в Сполучених Штатах Америки і вже активно будує особисте життя. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Легендарна українська співачка Софія Ротару має єдиного сина, який в свою чергу подарував їй онука та онучку. Соня Євдокименко майже усе своє життя прожила за кордоном. Дівчина отримала блискучу освіту у Лондоні, а потім перебралася до Сполучених Штатів Америки, щоб будувати там модельну кар’єру.

За океаном вона зустріла успішного бізнесмена, який має російські корені. Денис Жаданов — спеціаліст в сфері IT.

Як виглядає наречений єдиної онучки Софії Ротару

Про особисте життя дівчина розповідає неохоче, але увагу журналістів до її майбутнього шлюбу не змогла проігнорувати. Так, Софія зізналася, що не збирається поки що вступати у союз з Денисом, адже має високі сімейні стандарти. Її бабуся Софія Михайлівна повністю скопіювала відповідь онучки та дала відповідь пресі.

Онука Софії Ротару показала їхнє з нареченим-багатієм 9-місячне малятко
Як виглядає наречений єдиної онучки Софії Ротару

Необхідно відзначити, що Денис за для постійного хорошого доходу вимушений часто бувати у поїздках та відрядженнях. Тому молода красуня часто залишається у нью-йоркській квартирі абсолютно самотньою. Хіба що компанію їй складають два улюблених песика.

Натомість Денис бавить “наречену” пишними букетами та діамантами. Здається, що слова дівчини стосовно шлюбу його ніяк не зачепили і він абсолютно згодний з її позицією.

Як виглядає наречений єдиної онучки Софії Ротару

Нагадуємо, що раніше Соня зустрічалася з багатієм з Франції. Однак, у пари сталася криза у стосунках і вони вирішили все ж таки їх завершити. Саме після цього розставання дівчина рушила до Америки, здійснювати свої мрії. .

Схожі статті