Вагітна MARUV потрапила в київську лікарню на інвалідному візку в супроводі чоловіка Олександра Корсуна (ФОТО)

Скандально відома українська співачка MARUV, яка живе і працює в росії, була помічена в київській лікарні на інвалідному візку в супроводі свого чоловіка.

MARUV зараз на останніх термінах вагітності, а про своє цікаве положення співачка повідомила в лютому 2022-го незадовго до російського вторгнення на територію України. Анна Корсун (справжнє ім’я артистки) після подій 24.02 відмінила усі раніше заплановані концерти, закрила сторінку в Інстаграмі від українців, не назвала дії росії війною і навіть дала інтерв’ю російському глянцю, через що натрапила на шквал критики в мережі.

Зокрема, телеведуча Катя Осадча запропонувала MARUV піти за “руським” кораблем та здати український паспорт. Та згодом автори матеріалу заявили, що номер з артисткою готувався до печаті ще в січні 2022-го, а в тексті вказано, що Анна знаходиться під Києвом і не виходить на зв’язок. Сама ж Корсун ще до виходу з інформаційного простору писала, що найбільше хвилюється за здоров’я майбутнього малюка і власну безпеку.

31-річна MARUV вагітна первістком
Вагітна MARUV потрапила в київську лікарню на інвалідному візку

Як з’ясувалося, співачка зараз дійсно знаходиться в Україні попри свою мовчазну позицію. Так, вагітну зірку сфотографували на кріслі-візку посеред коридору однієї з київських лікарень у супроводі її чоловіка Олександра Корсуна, який також виконує обов’язки PR-менеджер дружини. Судячи з опублікованого кадру, MARUV найближчим часом стане мамою первістка.

Вагітна MARUV потрапила в київську лікарню на інвалідному візку. Фото з сайту stb.ua
Вагітна MARUV потрапила в київську лікарню на інвалідному візку. Фото з сайту stb.ua

Нагадаємо, Анна Корсун родом з міста Павлоград Дніпропетровської області. У 2019-му стала переможницею нацвідбору на “Євробачення”, однак від конкурсу відмовилася через скандал з її гастрольною діяльністю в рф.

Схожі статті