Чи змінилися стосунки Лідії Таран і Андрія Доманського під час війни: “Жінка, з якою мені випав другий шанс”

Колись пару Лідії Таран і Андрія Доманського називали однією з найкрасивіших на українському телебаченні, а які стосунки пов'язують їх сьогодні?

Історія кохання Андрія Доманського і Лідії Таран зав’язалася завдяки роботі — майбутня пара познайомилася на новосіллі продюсерки шоу “Підйом” на Новому каналі. Почуття спалахнули швидко — вже незабаром після початку стосунків зірки з’їхалися. Через деякий час у них народилася спільна донька Василина, тож фанати чекали на весілля закоханих.

Втім, за 5 років разом вони так і не пішли під вінець, а Лідія навіть не змогла побудувати відносини з рідними Доманського, як запевняв шоумен в інтерв’ю для модного глянцю:

“За 5 років Ліда жодного разу не приїхала в Одесу [рідне місто Андрія]. Мама дуже переймалася, адже Ліда — жінка, з якою мені випав другий шанс знайти сімейне щастя”.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Чи змінилися стосунки Лідії Таран і Андрія Доманського під час війни

Ще до зустрічі з Таран Доманський розлучився зі своєю першою дружиною, що народила йому двох дітей. У випадку з Лідією теж саме він ініціював розставання, а згодом зустрів іншу — нинішню обраницю.

Тривалий час ведуча ТСН не коментувала змін в особистому житті, але коли трохи відійшла, зізналася — це стало для неї ударом. Тим не менш, Таран не завадила колишньому бачитися з донькою, адже дитина не винна, що її батькам не вдалося подолати проблеми та побудувати міцну родину. Крім того, вона ніколи публічно не згадувала його в негативному світлі.

Чи змінилися стосунки Лідії Таран і Андрія Доманського під час війни

Як розповідала Лідія, після розриву з Андрієм вона спілкується суто з питань виховання Василини — інших спільних тем для обговорення у них немає. З початку повномасштабної війни в Україні Таран забрала доньку і виїхала за кордон, а Доманський на зв’язок з фанатами не виходить.

Схожі статті