Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила справжнім виглядом своєї шкіри: “Катастрофа”

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вперше показала свою справжню шкіру без тональної основи і вразила правдою.

Декілька років тому знаменитий український виконавець Віктор Павлік одружився зі своєю концертною директоркою Катериною. Молода жінка змогла подарувати йому друге життя. Світловолоса красуня допомогла йому стати на шлях здоров’я та щасливого життя. А згодом вона народила йому сина Михайла. Це стало для Віктора Франковича справжнім подарунком, адже не так давно він поховав свого молодшого спадкоємця Павла, який помер від саркоми.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила справжнім виглядом своєї шкіри

Безсумнівно дівчина володіє приємними зовнішніми даними. Тим паче, що вона ретельно за собою слідкує. Однак після війни Катерина, як і більшість українських жінок, не мала можливості відвідувати салони та косметолога. Також молода мама на деякий час поїхала з Києва до Ізраїлю. За цей час шкіра красуні зазнала серйозних випробувань, тож не дивно, що тепер вона має певні проблеми.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила справжнім виглядом своєї шкіри. Скріншот особистої сторінки блогерки

Катерина пішла на прийом до свого косметолога та показала, як її обличчя виглядає без косметики та будь-яких фільтрів в Instagram. Відповідні кадри вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Варто відмітити, що це вельми сміливий крок, який здатна зробити на кожна блогерка. Однак, коли необхідно встановити довірливі стосунки з аудиторією, такі вчинки високо цінуються. У такі моменти не виникає жодних сумнівів стосовно того, за що фанати Каті її полюбили.

Схожі статті