Колишня дружина Дзідзьо Славія розповіла про нового чоловіка: “З’явилося нове кохання, і я мала переїхати до нього”

Колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо Славія вперше розповіла про своє життя після розлучення. Усі деталі в нашій статті.

Минулого року колишня дружина українського артиста Михайла Хоми, який виступає під псевдонімом Дзідзьо, Ярослава, вразила глядачів деталями їхнього спільного життя. Виявляється, шлюб зі співаком зовсім не був казкою. Він не схвалював бажання жінки виступати на сцені, а також не погоджувався на народження спільної дитини.

Дзідзьо вразив правдою про одруження серед війни
Колишня дружина Дзідзьо Славія вперше розповіла про нові стосунки

Врешті-решт, дівчині урвався терпець і вона вирішила далі самостійно прокладати свій шлях. Михайло залишив Ярославі елітну квартиру на березі озера, і на цьому їхня історія була завершена.

Колишня дружина Дзідзьо Славія розповіла про нового чоловіка

Журналісти “Зіркового шляху” вперше після початку війни взяли велике інтерв’ю у Ярослави, в якому дізналися ексклюзивні деталі особистого життя. Власне, журналістці Аліні вдалося взнати у зірки, що вона вже знаходиться у стосунках.

Славія відмовилася якось коментувати це, і дала зрозуміти, що вони ще не на тому рівні, щоб публічно говорити про роман. Однак вона вже знайшла іншого.

Колишня дружина Дзідзьо зізналася, що мала переїхати до іншого будинку напередодні 24 лютого. І тоді журналістка поділилася своїм враженням від почутого.

“А з цього моменту, будь ласка, детальніше. Що значить переїхати за місто та розпочати нове життя? Це звучить, як в мене взагалі з’явилося нове кохання і я мала перкїхати до нього”

Так, Славія визнала, що в неї з’явився інший, але пообіцяла розповісти про нього тільки тоді, коли складеться.

“Трошки по-іншому, але… Але! Ну не склалося, коли складеться, тоді розповім”

Схожі статті