Знайшлася покинута дружина Арсена Мірзояна, яку посунула Тоня Матвієнко: “Краще зараз, ніж ніколи”

Популярний український виконавець Арсен Мірзоян до шлюбу зі співачкою Тонею Матвієнко мав іншу дружину, яку звати Анна і яка народила йому двох дітей.

Зі спадкоємицею легендарної артистки Ніни Митрофанівни Арсен Мірзоян зустрівся під час участі у вокальному шоу “Голос країни”. Як з’ясувалося, спершу Антоніна він не вподобав. Все через те, що коли вони вперше побачилися, Тоня не привіталася. Але це непорозуміння швидко було вичерпано.

По закінченню проєкту Мірзоян покликав Матвієнко їхати з ним у тур. Так зрештою вони обидва і не помітили, як зрозуміли, що їх тягне одне до одного. Арсен довго вагався — як бути, як сказати дружині та чи варті взагалі нові почуття того, щоб перекреслити все своє життя, побудоване до зустрічі з Тонею.

У відвертому інтерв’ю для програми “Життя відомих людей” на телеканалі 1+1 співак зізнався, що близько року жив з цими думками:

“Я вирішив, що я буду чесним. Не треба робити гірше нікому, і я подумав, краще зараз, ніж ніколи”.

Тоня Матвієнко емоційно попрощалася з Арсеном Мірзояном
Знайшлася покинута дружина Арсена Мірзояна, яку посунула Тоня Матвієнко

Так Анна Мірзоян і залишилася самотньою, хоча стосунки екс-подружжя зберегло нормальні. Арсен переписав спільно нажите майно на дружину і продовжує брати участь у житті синів.

Знайшлася покинута дружина Арсена Мірзояна

З’ясувалося, що колишня дружина артиста з його дітьми наразі перебуває в Запоріжжі. Попри доволі неспокійну ситуацію, Арсен не став звідти їх вивозити, оскільки впевнений, що Запоріжжя стоїть міцно, але в будь-який момент готовий приїхати та усіх забрати, якщо така необхідність з’явиться. Тоня Матвієнко, яку охрестили розлучницею, зі своєю попередницею не спілкується.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко
Знайшлася покинута дружина Арсена Мірзояна, яку посунула Тоня Матвієнко

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.