Чому Наталія Мосейчук забрала маленького сина в Україну з-за кордону, куди вивезла від війни: “Йому зовсім погано”

Відома українська телеведуча Наталія Мосейчук розповіла, чому була змушена повернути маленького сина додому, не дивлячись на загрозу. Усі деталі в статті.

Знаменита українська телеведуча Наталія Мосейчук, як і більшість її колег з відповідальністю поставилися до своєї ролі під час війни і залишилася в Україні, щоб виконувати обов’язки журналіста. Втім, не варто забувати, що Наталія — мати двох дітей. Перший син знаменитості вже дорослий, а от молодшому знадобилася евакуація.

Чому Наталія Мосейчук забрала маленького сина в Україну з-за кордону

Чому Наталія Мосейчук забрала маленького сина в Україну з-за кордону

Тож Наталія організувала для свого спадкоємця можливість сховатися за кордоном. Маленького Матвія відправили у Європу з бабусею. Однак, хлопчик не оцінив такого вчинку. Дитина просилася назад і обіцяла, що проживатиме з сім’єю абсолютно все, аби тільки повернутися додому. Моральний стан дитини змусив Музичук переглянути своє ставлення до його евакуації.

Чому Наталія Мосейчук забрала маленького сина в Україну з-за кордону

“До цього ми ніколи дитину від себе не відривали. Він не був так часто з бабусею. У нас бабуся завжди була як свято. А коли він відірвався від нас, ми почули, що йому геть кепсько. І психологічно це важливо для нього бути з нами”, – поділилася вона.

Тож хлопчик вельми швидко повернувся додому. Варто відмітити, що раніше з бабусею він не проводив стільки часу, тож зустрічі з нею сприймав, як свято. Але навіть ця умова не змусила його залишитися за кордоном.

Також Наталія Мосейчук розповіла про те, що у її будинок влучила ракета. На щастя, зіркової родини не було там під час удару, але це негативно впливає на моральний стан усіх членів сім’ї.

Схожі статті