Як виглядають дружина і діти Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля: проста сім’я з народу, яка обожнює Винника

Денис Шмигаль на сьогоднішній день — один із головних політичних діячів в українському політикуму. Щоб побачити, як виглядає родина Прем'єр-міністра — читайте далі.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на сьогоднішній день зробив чимало для України на світовому дипломатичному фронті. Однак хто стоїть за цим діячем? Свій успіх у кар’єрі Шмигаль пов’язує з моментом одруження — він має усього один штамп у паспорті й надзвичайно цінує кохану жінку вже багато років.

Свою дружину Катерину Денис Шмигаль зустрів ще у студентські роки у Львові — дівчина також львів’янка. Пропозицію “руки та серця” майбутній Прем’єр-Міністр України зробив відразу після закінчення університету, а його обраниця не змогла відмовити перспективному юнакові — і не помилилася. Зараз подружжя разом вже більше двадцяти років. У родині Шмигалів народилося двоє дітей — доньки Анна (20 років) і Софія (13 років). Відомо також, що старша навчається зараз у рідному місті батьків у “Львівській політехніці”.

Денис Шмигаль з дружиною і дочками
Денис Шмигаль з дружиною і дочками

Про молодшу Софію в мережі є небагато інформації. Не зовсім публічною людиною виявилася і Катерина Шмигаль — дружина Прем’єра не веде соціальних мереж та не дає відвертих інтерв’ю для журналістів. Все, що відомо про неї — якийсь час Катерина займалася велосипедним бізнесом. Дружина Шмигаля мала частку у компанії, яка займалася велопрокатом. Також пані Катерина була співвласницею “Кам’янської пекарні”, проте у 2019 році цю фірму ліквідували.

Цікавим є й той факт, що сім’я Дениса Шмигаля обожнює Олега Винника. За словами старшої дочки Шмигаля, вони усією сім’єю люблять слухати Олега Винника. Перша пісня, яку почули, – “Молода вовчиця”.

“Люблю увесь український шоу-бізнес, особливо коли вони випускають україномовні пісні, це дуже цінно, це рідкісні моменти, на жаль”, – поділилася донька прем’єра.

Схожі статті