Олеся Жураківська вперше розповіла про підлість, яку вчинила Світлана Лобода: напряму посприяла війні

Відома українська акторка Олеся Жураківська розповіла, чому вважає, що Світлані Лободі не місце в українському шоу-бізнесі. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська вразила своєю прямолінійністю на адресу тих українських зірок, які роками заробляли гроші на території російської федерації. Так, знаменитість дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому поділилася цікавими спогадами про Світлану Лободу.

Світлана Лобода вперше показала свою особливу дитину
Олеся Жураківська вперше розповіла про підлість, яку вчинила Світлана Лобода

Виявляється, співачка взяла безпосередню участь у псуванні репутації України в росії та підтримані “версії” російської влади.

Олеся Жураківська вперше розповіла про підлість, яку вчинила Світлана Лобода

Олеся пояснює, що не дивлячись на той факт, що Світлана багато допомагає співвітчизникам зараз, вона добре пам’ятає, як артистка декілька років тому розповідала на телебаченні, що їй в Україні “не дають жити націоналісти”. Про це знаменитість розповіла в інтерв’ю Аліні Доротюк.

“Давайте покладемо на одну чашу вагів гроші, які вони зараз платять зі своїх мільйонних гонорарів, і те, що вони зробили для того, щоб ці тва*юки сюди зайшли. Я, наприклад, багато чула, як жалілася Свєта Лобода про те, що тут бігали націоналісти кругом її хати, не давали їй жити в Україні. Я вважаю, що люди зробили свого часу свій вибір, от і все”, – зазначила вона.

Акторка дала зрозуміти, що ніякі гроші не можуть замилити гріхи артистки. Якщо поставити на чашу вагів чужі життя та гроші лободи, то вибір буде очевидним. Також Жураківська вважає, що інші знаменитості, які колись зрадили Україну не мають морального права повертатися тепер до Батьківщини і тим паче заробляти у ній.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.