Віра Брежнєва розлучається з Костянтином Меладзе та розриває всі контакти з росією: “Сюди не повернеться”

Стало відомо, що у родині Віри Брежнєвої сталася серйозна криза. Подейкують, що співачка розлучається з чоловіком через політичні позиції. Детальніше в статті.

Віра Брежнєва повернулася до Італії з Польщі, де провела місяць. Співачка займалася благодійністю у Любліні та активно публікувала кожен момент своєї волонтерської роботи. Поспішний від’їзд зірки заздрісники пов’язують із неприємностями. Мовляв, знаменитість нібито перебуває у стані розлучення з чоловіком Костянтином Меладзе. Про це повідомляє ряд ЗМІ.

Віра Брежнєва розлучається з Костянтином Меладзе та розриває всі контакти з росією

Віра Брежнєва розлучається з Костянтином Меладзе та розриває всі контакти з росією

Віра Брежнєва намагається не коментувати чутки та плітки, які із завидною регулярністю спливають в інформаційному просторі. Весь останній місяць будні співачки проходили однаково. Вона упаковувала та збирала посилки.

“Їм я добре, щоб добре працювати. Коли у нас перерва, ми обідаємо, машини теж відпочивають – заряджаються. Зараз нам так мало потрібно для радості… Наприклад, мильні бульбашки”, – ділилася зірка.

Коли перебування Брежнєвої в Любліні добігло кінця, вона повідомила:

“Виїхала з Польщі, тепер сумую за своїми колегами-вантажницями. Волонтерство дуже зближує”.

Кажуть, вона повернулася до Італії, де жила до цього з Костянтином Меладзе та молодшою ​​донькою Сарою. За чутками, поспішний від’їзд Віри пов’язаний із проблемами у зірковій сім’ї. Мовляв, у її шлюбі не все дгбре та подружжя навіть готується до розлучення. На тлі цих пліток з’явилася офіційна заява колишнього піар-менеджера Віри. Повідомляється, що Брежнєва більше ніколи не повернеться до росії.

“Ні, не працюю з Вірою Брежнєвою. Брежнєвої більше немає в Росії, вона сюди не повернеться”, – сказала Драпенко.

Схожі статті