Екс-дружина Дзідзьо вперше розповіла про розбірки, які влаштував їй співак після розлучення: “Дзвонив по телефону”

Колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо Славія вперше розповіла про сварки з ним через інтерв'ю, які вона давала раніше. Детальніше в статті.

Новина про розлучення Дзідзьо для його шанувальників не була вражаючою з огляду на те, що цій заяві передував ряд інтерв’ю, в яких Славія розповіла про усі проблеми, з яким їй довелося зіштовхнутися у шлюбі з артистом.

Власне, деякі фанати навіть підозрюють, що це стало останньою краплею для співака. Нещодавно Ярослава, яка тепер розвиває сольну кар’єру розповіла, чи дійсно в них був серйозний конфлікт через те, що вона розповіла журналістам.

Екс-дружина Дзідзьо вперше розповіла про розбірки, які влаштував їй співак після розлучення

Славія розповіла, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо
Екс-дружина Дзідзьо вперше розповіла про розбірки, які влаштував їй співак після розлучення

Співачка прийшла на зустріч з Аліною Доротюк та розповіла їй, що саме їй довелося пережити після того, як вона на всю Україну розповіла про шлюб з Дзідзьо.

“Він не любить, щоб я розповідала. Він ображається. Він закритий, з нього не витягнеш жодну інформацію. Тому я не хочу зайвий раз йому робити неприємно, щоб він телефонував, якесь з’ясовування стосунків. Це в минулому. Кожен знайде своє”, – прокоментувала співачка.

Власне, саме тому Ярослава більше і не обговорює публічно все пережите з Михайлом. Колишній парі вдалося знайти шлях до примирення після офіційного розлучення, тому артистка намагається тримати баланс.

Нагадуємо, що після розриву стосунків Славія отримала від Михайла елітну квартиру біля озера. Життя дівчини налагодилося і вона навіть зустрічається з іншими чоловіками. Також Ярослава зізналася, що напередодні війни мала приїхати до іншого будинку.

Схожі статті