Злата Огнєвіч публічно висміяла переможця Холостячки-2 Андрія Задворного і свій вибір на шоу: “Комплекція не та”

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше згадала про Андрія Задворного за тривалий час. Яку саме публікацію створила зірка, дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, знаменита українська співачка Злата Огнєвіч минулого року взяла участь у зйомках другого сезону реаліті-шоу “Холостячка”. Її вибір зупинився на бізнесмені Андрієві Задворному, який через півтора місяці після початку стосунків покинув її, заявивши про відсутність почуттів.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний публічно облив брудом Злату Огнєвіч
Злата Огнєвіч публічно висміяла переможця Холостячки-2 Андрія Задворного і свій вибір на шоу

Це стало ударом для артистки, яка не очікувала такого повороту подій. Її спілкування з журналістами після розставання було наповнене болем, коли мова заходила про Андрія. Але усе минає, і поступово зірка прийшла до тями.

Злата Огнєвіч публічно висміяла переможця Холостячки-2 Андрія Задворного і свій вибір на шоу

Зараз вона почувається настільки добре, що спокійно згадує про чоловіка. Однак, Злата нещодавно підкреслила, що не пробачила Задворного. Сталося це під час розмови з Григорієм Решетніком.

Так, нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з програми, на якому учасники показували свої вміння у боксі. По черзі кожен чоловік бив кулаком по груші. І варто відмітити, що більшість спроб проявити свою брутальність були смішними.

Злата Огнєвіч публічно висміяла переможця Холостячки-2 Андрія Задворного і свій вибір на шоу. Скріншоти особистої сторінки співачки

Там був присутнім і Андрій Задворний. Злата пожартувала, спочатку про одного учасника, а потім, тонко натякнувши на Андрія, заявила, що їй було необхідно бути присутньою на цьому змаганні, щоб одразу зрозуміти, хто є хто.

Схожі статті