З Ольги Сумської злетів “верх”, а Даша Астаф’єва ледь не спалила хату: епічні конфузи в українському шоу-бізнесі

Знаменитостям варто бути дуже уважними, адже за ними спостерігає уся країна. Але навіть найпотужніша обережність не вберігає їх від конфузів.

Сергій Притула

Епічні конфузи в українському шоу-бізнесі

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула вже багато років бере участь у зйомках програми “Хто зверху”, у якості незмінного ведучого. Тому зовсім не дивно, що під час виконання різноманітних завдань Сергій все ж таки втрапив у конфуз. Так, під час одного з конкурсів шоумен впав, чим викликав сміх усіх присутніх. На щастя, зірка не травмувався.

Вікторія Сміюха

Епічні конфузи в українському шоу-бізнесі

Вікторія Сміюха також потрапила у конфуз саме під час зйомок цієї телепередачі. Співачка знаходилася на скляній платформі, за яку мала міцно триматися і одночасно відповідати на питання. У якийсь момент глядачі помітили, що сукня Вікторії повзе назад, показуючи усі її секретики. Згодом Вікторія повернулася на шоу і знову потрапила на скляну платформу, яка знову ледь не осоромила її на всю країну. Також артистка якось втратила свої штани під час зйомок шоу.

Ольга Сумська

Епічні конфузи в українському шоу-бізнесі

Ольга В’ячеславівна вже давно заміжня, але не припиняє вражати фантазію чоловіків. Якось на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram акторка розповіла, що унаслідок Сильних хвиль на морі вона залишилася без купальнику, що звісно дуже незручно, коли тебе знає вся країна, а одежі прикритися поруч немає.

Даша Астаф’єва

Даша якось розповіла, що ледь не спалила дім свого коханого, коли намагалася приготувати йому смачну їжу. Все сталося, коли співачка дійшла до приготування сухариків, які вона вирішила зробити у мікрохвильовій печі. Зараз артистка згадує про це зі сміхом, але тоді було не до жартів.

Схожі статті