Мама Дана Балана Людмила у мікро сукні показала, як відгуляла гучне весілля: одружила сина вдруге?

Відомий молдавський виконавець Дан Балан роками зберігає статус завидного холостяка, але його найвірніші фанатки мріють почути про його весілля.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан активно підтримує свою репутацію завидного нареченого. Приборкати чоловіка вдалося тільки його колишній дружині Еллі, але ненадовго. Вже через декілька років після весілля румунська модель не витримала гастрольного графіку чоловіка і пара розлучилася.

Мама Дана Балана Людмила у мікро сукні показала, як відгуляла гучне весілля

Зараз у житті артиста багато привабливих дівчат, які швидко входять у його долю і так само швидко покидають його оточення. Тим часом мама зірки напевно навіть і не мріє про весілля, тому що постійно бере участь у корпоративах. Так, особиста сторінка молдавської співачки Людмили Балан в соціальній мережі Instagram наповнена роликами з різних торжеств.

Нещодавно вона знову оприлюднила відео з весілля, на якому була присутня у якості гості та зірки. І хоча шанувальниці мріяли побачити у якості нареченого Дана, насправді це невідомі люди, яких достатньо грошей, щоб оплатити виступ зірки.

Варто відзначити, що Людмила обрала для виходу в світ коротку синю сукню вище коліна, яка демонструє її неймовірні зусилля, щоб зберігати форму, адже її віці це робити все складніше. Втім, Людмилі у цьому немає рівних, адже вона — одна з небагатьох, хто виглядає настільки добре, що може собі дозволити подібні наряди.

Нагадуємо, що 24 лютого Дан Балан підтримав Україну, оприлюднивши на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чорний квадрат та засудивши у дописі до нього війну.

Схожі статті